torsdag 13. oktober 2011

Sommerferie 2011 i Danmark

I sommer hadde vi en kjempe fin familie tur til Ebeltoft i Danmark. Da var vi 11 stk i et hus og 5 i et hus like i nærheten. Så da var det liv og røre hver en dag av ferien. Litt uheldig med været de første dagene, men så tittet solen frem. Vi storkoste oss og håper søskenbarna og alle de andre også gjorde det. Huset hadde innendørs svømmebasseng, noe som var stor suksess for alle barna, 7 i tallet. Hadde de fått lov, hadde de nok vært der fra morgen til kveld. Sverre ble kjempetrygg i vannet og lærte å flyte og svømme med armringer.



Vi var i Ree dyrepark en hel dag, hvor både små og store koste seg. De små spiste is og de store nøt en bayer eller to. Og vi var på Kattegatsenteret hvor guttene hadde det helt topp med alle fiskene.









Kjempefint hus hadde vi med stor og fin terrasse som gikk på 3 sider av huset, et eldorado for sykling. Vi hadde noen fine dager ved stranden og ungene lekte og koste seg.

Matteo, Sverre og Jakob har laget en felle til sykkelen. Ikke bare bare å være sykkel i Danmark




 Vi takker alle som var med på å gjøre ferien helt topp. Sverre snakker fortsatt om feriehuset. Vi hadde mange gode middager med god drikke. Vi reiser gjerne tilbake.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar