fredag 23. desember 2011

Førjulsferie i Bodø

Pilotene Thorsen

Er det klart på venstre side, klar for take off.


Andre styrmann

Sjefspiloten


Vi kom oss fint opp til Bodø, begge guttene sovnet under "take off" på flyet. Så jeg fikk kost meg med å lese et blad på flyet, det har jeg ikke kunne gjort på 3 år. Det var deilig.




Når vi kom oppover så kjørte vi rett innover til far.
Her brukte vi dagene til å leke og utforske. Det var jo storm de fleste dagene vi var der inne, så ble litt begrenset på hvor mye vi fikk vært ute, det regnet og blåste og var skikkelig guffent. Men vi kom oss ut alle dagene unntatt 1, da var det ikke mulig for ungene å gå alene, da hadde flakset avgårde. De synes det er helt toppers å være ute der, det er så mye spennende å utforske. En dag tok vi med traktor og 3hjulssykkel  ut på øya, her lekte vi i vannkanten og spiste nisten vi hadde med, og var i skogen å slukket "brann". Sverre er helt frelst på brannmann sam og brannbiler, lager store rollespill ut av ingenting. Mamma er Penny, pappa er Brannmester Steele og Jakob er Elvis. Det er våre faste roller og så lager vi masse gøy ut av det.




Vi var i fjæra flere dager, de er jo helt vannfrelste. Ser de vann, så skal det lekes med. Heldigvis holder de seg rett i vannkanten, men man vet aldri med de små. Jakob er nok den som kan finne på å vandre litt utover for å sjekke ut. De storkoste seg i hvertfall hos oldefar, både inne og ute.

Ta bilde av meg mamma, og så jaggu kom det ikke med en

Jakob kikket på oldefar og sa "eple" så fant han frem klementin som de koste seg med. En skikkelig fang gutt med oldefar. Sverre var mest opptatt av å leke.



Den siste uken bar det utover til Bodø, her bodde vi hos tante med full oppvartning. Ble noen turer rundt på besøk, og noen som kom å besøkte oss. Spiste mye god mat og hadde noen rolige dager. Ble litt juleshopping, og selvfølgelig pinnekjøtt fra Lundal. Blir ikke jul uten, selv om vi ikke rekker å spise det før etter jul, så vet jeg i hvertfall at det ligger i fryseren klar til å tilberedes. Fotoapparatet gikk tomt for strøm, og jeg hadde ikke lader med meg. Tok ikke med speilreflekskameraet, bare et gammelt kompaktkamera, og det var tydelig at batteriet ikke var så holdbart som ønskelig.
Monica og Arve har jo gått til innkjøp av tvillingvogn, så en dag da vi tok turen til byen alle sammen, så ble Ingrid og Jakob plassert sammen der. De ble som tvillinger oppi der, med samme lue og Ingrid som ser riktig så avhengig ut av Jakob. Skjønne var de i hvertfall.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar